Bibelen forteller om Jesus

Bibelen forteller om Jesus - Sally Lloyd-Jones | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sally Lloyd-Jones
DIMENSJON
11,72 MB
FILNAVN
Bibelen forteller om Jesus.pdf
ISBN
3904889748002

BESKRIVELSE

Med levende fortellinger og illustrasjoner, lar Bibelen forteller om Jesus barna selv oppdage at Jesus er hovedpersonen i Guds store fortelling om frelse - og at Han kan bli hovedpersonen deres liv, også. Bibelen forteller om Jesus lar deg oppdage den røde tråden gjennom alle Bibelens historier. Det er han som kom som et lite barn med et stort og viktig oppdrag, som har hovedrollen i Bibelen, Guds Ord. I alle fortellingene fra Noah til Moses til kong David, hvisker hver eneste historie hans navn. Jesus er den manglende puslespillbiten - han gjør bildet fullstendig og får alt til å henge sammen.

Vi har mistet de originale tekstene, og dagens samling er skapt og selektert av mennesker med egne forestillinger om budskapet. Det viktigste anliggendet Bibelen har med hensyn til de vanskelige tidene som det fortelles om i den siste boken i Bibelen, Johannes' Åpenbaring, er at Jesus skal komme tilbake for å gjenopprette guddommelig balanse, en begivenhet som blir omtalt som "Jesu gjenkomst". Bibelen forteller at "de hellige" skal rykkes opp til himmelen ... Dette er en oppdiktet historie basert på det Bibelen forteller om Nikodemus.

Påskemorgen, Med andre ord forteller også Koranen, som Bibelen, at Jesus kunne overstyre naturlovene og gjøre mirakler. Kommer igjen.

RELATERTE BØKER