Uten skyld

Uten skyld - Viveca Sten | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Viveca Sten
DIMENSJON
3,81 MB
FILNAVN
Uten skyld.pdf
ISBN
2599788288676

BESKRIVELSE

En mørk høstkveld forsvinner en ung jente sporløst i Sandhamn. Kriminalinspektør Thomas Andreasson fra Nacka-politiet deltar i søket, som er vanskelig på grunn av storm og regn. Etter noen døgn gir politiet opp. Det antas at hun druknet, at hun hadde tatt sitt eget liv. Noen måneder senere er Sandhamn dekket av snø og is. Thomas barndomsvenninne Nora Linde har ved en tilfeldighet oppdaget at hennes mann har vært utro. Fortvilet drar hun ut til øya med sønnene sine for å få tenke i ro og fred. Når barna en dag leker ute i skogen gjør de et makabert funn: Det er den forsvunne jenta som har blitt drept og skjendet på forferdeligste vis. Hvorfor har hun blitt utsatt for et slikt raseri?Sporene er få for kriminalinspektør Thomas Andreasson og hans kolleger, og møtet med jentas foreldre vekker minner om da Thomas mistet sin egen datter."Spenning og lidenskap i en vellykket og medrivende miks." Norra Västerbotten"Det finnes en dybde i boken som mange andre kriminalromaner mangler. Les!" Dagen"Jeg blir bare mer og mer forelsket i Viveca Stens kriminalromaner. Den siste, Uten skyld, er den type bok som får en til å glemme å lage mat, gå på toalettet eller rekke den siste bussen." Barometern"Jeg liker den kjempegodt!" Magasin 4, Radio StockholmSVENSK KRIMSUKSESS! UTGITT I 17 LAND!

Inngår i ditt medievalg. Legg til huskeliste.

Kriminalinspektør Thomas Andreasson deltar i søket, som er vanskelig på ... Matrikkelskyld har sin opprinnelse fra starten av 1500-tallet og ble opprettet for å kunne kreve inn skatt fra de enkelte eiendommer.Hver enkelt eiendom ble tildelt en matrikkelskyld, som skulle illustrere eiendommens verdi og avkastning. I prinsippet utgjorde matrikkelskylden ca.

RELATERTE BØKER