Talerens troverdighet

Talerens troverdighet - Anders Johansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Johansen
DIMENSJON
6,83 MB
FILNAVN
Talerens troverdighet.pdf
ISBN
5183824198122

BESKRIVELSE

I denne boken tar Anders Johansen fatt i en side ved den politiske kommunikasjon som ikke har fått mye oppmerksomhet i nyere retorikkstudier. Ved å gå historisk til verks, får han fram bilder av politisk form og stil som stiller den moderne fjernsynspolitiker i relieff. I norsk sammenheng arbeider han seg bakover i tid, gjennom portretter av bl.a. Erik Solheim, Einar Gerhardsen, Martin Tranmæl, Bjørnstjerne Bjørnson, Johan Sverdrup og Jonas Rein. I større sammenheng trekkes linjer fra Bush og Reagan tilbake til Lincoln og Robespierre. For å få fram hvordan fortidens store talere kunne gjøre inntrykk på sin tids publikum, viser Johansen at forståelser og verdier som ligger til grunn for vurderingen av personlig troverdighet, har forandret seg radikalt i løpet av de siste par hundre år.Boka henvender seg til alle som ønsker en større forståelse for hvordan troverdighet oppnås, og hva som gjør at noen offentlige personer lykkes og andre ikke.

I moderne sammenheng kan exordium settes i sammenheng med overskrifter ... Den har snarere bekreftet dens troverdighet. 5 Flaue vitnesbyrd.

Virksomme ord. Politiske ... Talerens troverdighet.

RELATERTE BØKER