Skrivefest

Skrivefest - Tove Nilsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Nilsen
DIMENSJON
3,79 MB
FILNAVN
Skrivefest.pdf
ISBN
4265879274026

BESKRIVELSE

Syv henrykkelser har forfatteren kalt kapitlene i denne boken om skrivekunst og lesekunst, om å leve med litteratur og med et sterkt behov for å søke mening gjennom det skrevne ord. Samtidig er boken en personlig fortelling om hennes egen vei inn i litteraturen, fra hun avbrøt skolen sytten og et halvt år gammel fordi hun ville "ut i verden og inn i bøkene". Hun skriver om å etablere seg som forfatter, om arbeidet med sine egne romaner og om "fiksjonens pinaktighet", om å møte lesere, om å forstå seg selv gjennom skriving, men også gjennom møtet med andre forfattere, som Ernest Hemingway, Gabriel Garcia Marquez, Doris Lessing, Elias Canetti og Henning Mankell.

jun 6, 2016. 17 år gammel slutter Tove Nilsen på videregående, ikke fordi hun er gravid, men fordi hun vil «ut i verden og inn i bøkene».

Sju henrykkelser har Tove Nilsen kalt kapitlene i denne boka som handler om skrivekunst og lesekunst, om å leve med litteratur og med et sterkt behov for å søke mening gjennom å lese og skrive. Hun skriver om forfattere som Hemingway, Canetti, Lessing, ... Men "Skrivefest" er like mye en en personlig fortelling om Tove Nilsens egen vei inn i litteraturen.

RELATERTE BØKER