Skjult agenda

Skjult agenda - Emelie Schepp | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emelie Schepp
DIMENSJON
6,7 MB
FILNAVN
Skjult agenda.pdf
ISBN
7030945865139

BESKRIVELSE

En utspekulert morder passer på å skade ofrene sine når en utvalgt ambulansesykepleier er på vakt.Ambulansesykepleieren Philip får det ene utrykningsoppdraget etter det andre der han kjenner de alvorlig sårede personene. Når ytterligere en person blir funnet svært skadet, begynner sannheten å gå opp for ham. Det virker som om han er fellesnevneren for det hele. Hvordan kan han finne sammenhengen før flere blir drept eller skadet?Når statsadvokat Jana Berzelius kobles på saken sammen med politiet, begynner også hun å ane et ubehagelig mønster. Det som først ser ut til å være en engangshendelse, vokser til noe betydelig større. Hvem står bak de grusomme drapene?Sammen med politiinspektør Henrik Levin og betjent Mia Bolander er Jana fast bestemt på å komme til bunns i den fryktelige saken. Samtidig blir hun oppsøkt av en person fra sin egen fortid, som tvinger henne å gå langt utenfor lovens grenser.Skjult agenda er Emelie Schepps tredje bok om statsadvokat Jana Berzelius.

Tormod Magelssen. Om Skjult agenda. En utspekulert morder passer på å skade ofrene sine når en utvalgt ambulansesykepleier er på vakt.

Hør lydbøkene om Jana Berzelius: - Merket for livet - Hvite spor - Skjult agenda - Pappas gutt - Broder Jakob. Logg inn for å skrive en anmeldelse.

RELATERTE BØKER