Meglers marked

Meglers marked - Eirik Willyson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Willyson
DIMENSJON
3,93 MB
FILNAVN
Meglers marked.pdf
ISBN
8268836982463

BESKRIVELSE

En samling lattervekkende tekster og bilder fra boligannonser. Kjensgjerninger, luftig poesi og vidvinkel-fotografi. Boligannonser er ofte en snodig blanding av kjensgjerninger (som at Tøyenbadet er populært for den som liker å bade) og forsøk på poesi. Og ikke sjelden er det en uoverstigelig kløft mellom hva som blir beskrevet i boligannonsene, og den faktiske boligen. Annonsene skal vekke boligdrømmen og begjæret etter luksus, men ofte vekker de heller latter, noe denne boken er et tydelig bevis på. Om forfatteren Eirik Willyson (f. 1981) er kunstner. I tillegg til «Meglers marked» gir han høsten 2016 ut boken «Etter regn kommer råte» (Frekk forlag) og EP-en «A Capella Punk» (Rock n Roll Music). Willyson har skrevet manus til flere teaterforestillinger, senest «Synkehull», der han også var skuespiller.

Boligannonser er ofte en snodig blanding av kjensgjerninger (som at Tøyenbadet er populært for den som liker å bade) og forsøk på poesi. Lanseringsfest for boka «Meglers marked - poesi fra en boligjakt». Boken består av tekst og bilder hentet fra eiendomsannonser.

Annonsetekstene er ofte en snodig blanding av kjensgjerninger (som at dører kan åpnes og lukkes, eller at vinduer slipper inn lys) og forsøk på poesi. Pris: 129,-. heftet, 2016.

RELATERTE BØKER