Material- og produksjonsstyring

Material- og produksjonsstyring - Bjørn Andersen, Lars Johan Haavardtun, Jan Ola Strandhagen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Andersen, Lars Johan Haavardtun, Jan Ola Strandhagen
DIMENSJON
10,36 MB
FILNAVN
Material- og produksjonsstyring.pdf
ISBN
3520429323631

BESKRIVELSE

Logistikk er et fagfelt som ofte har vært behandlet fra et ikke-teknologisk perspektiv, mens material- og produksjonsstyring (MPS) gjerne har hatt sitt utspring i mer teknologiorienterte miljøer. Denne boken kombinerer de to nært beslektede feltene til en helhetlig forståelse for sammenhengen mellom den interne produksjonsstyringen og materialflyten i en bedrift og den eksterne logistikk og distribusjon mot bedriftens leverandører og kunder. Boken er primært skrevet som lærebok for studenter ved universiteter og høyskoler innen disse fagfeltene.

Dette er hva vi blant annet kan tilby: Økonomi, lønn, personal. Anleggsregnskap.

anskaffet et system fra Skog-Data AS med 5 PC-nettverk. Les Material- og produksjonsstyring boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Bjørn Andersen.

RELATERTE BØKER