Korsferd

Korsferd - Edvard Eikill | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edvard Eikill
DIMENSJON
7,36 MB
FILNAVN
Korsferd.pdf
ISBN
9641131094387

BESKRIVELSE

"De kjemper for Det hellige kors, for tornekronen og for lansen, for relikvier, for slikt som synes dem så stort. Så lette å forføre! Det budskapet Han vil gi dem, får de aldri! Gevinsten blir min! Er det rart en gammel djevel gnir seg i hendene?" Korsferd er avslutningen på trilogien om farmannen Grim Rusle, kjent fra Heimskringlas saga om Magnus Erlingsson. Fra et land som er preget av uro og strid mellom kongsemner, drar Grim til Miklagard, søker lykken, finner den ved hardt arbeid, hell og dyktighet. På samme tid blir i Norge Erling Ormsson gift med Sigurd Jorsalfares datter Kristin, vinner seg ry ved jorsalferd, og får sønnen Magnus kronet til konge. Farmann og storfolk - lagnaden flettes mellom mennesker.

Denne boken er skrevet av forfatter Lasse Simonsen. Og denne forfatteren skuffer aldri! Gjennom tretti år har tilhengere av PBL innen medisin og andre profesjoner vært på korsferd over hele verden.

Han var far til Magnus Erlingsson, som var norsk konge i perioden 1161-1184. Erling var en av lederskikkelsene i det som i moderne tid gjerne kalles «lendmannspartiet», en gruppe av lendmenn og andre stormenn som sammen med kirken forsøkte å innføre et enekongedømme i Norge. Miklagard, Konstantinopel, er målet.

RELATERTE BØKER