Hele året i kjoler

Hele året i kjoler - Helen Olsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helen Olsen
DIMENSJON
9,87 MB
FILNAVN
Hele året i kjoler.pdf
ISBN
1615897091860

BESKRIVELSE

Strikk en kjole for hver måned gjennom et helt år! Inspirert av norsk natur og årets kalendermåneder har forfatter og designer Helen Olsen laget en kjolekolleksjon som du kommer til å bli glad i. Her er det kjoleoppskrifter for både nybegynnere og de som har strikket masse før. Noen har tilhørende design til barn, og du får også oppskrifter på tilbehør som sjal og skjerf. Kjolene er designet for god passform, og oppskriftene er skrevet på en enkel og lettfattelig måte. Ta vare på strikkegleden og skjem deg selv bort med strikketid hver dag!

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Her finner du et utvalg av kjoler i luksuriøs fløyel, vakre blonder og med glitrende paljetter som vil sørge for at du blir den best kledde gjesten på alle sesongens fester.

innbundet, 2019. Sendes innen 2-5 virkedager.

RELATERTE BØKER