Farmakologi

Farmakologi - Tore Taraldsen, Lars Kristian Myhre | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Taraldsen, Lars Kristian Myhre
DIMENSJON
5,80 MB
FILNAVN
Farmakologi.pdf
ISBN
7876186231458

BESKRIVELSE

Farmakologi Pixmed Basic tar for seg de viktigste farmakologiske prinsippene. Den gir en god innføring i faget og forklarer hvordan medikamenter virker på kroppen og hvordan kroppen behandler legemidler. Passer som god støttelitteratur for sykepleierstudenter og alle som studerer helsefag på universitet. Den passer også for elever på linjer som helsesekretær eller ambulansefag.

Utfyllende om utsatt eksamen/kontinuasjon: Utsatt eksamen i august og i henhold til eksamensplan. Hvis kun en eksamensdel er bestått, er det mulig å ta utsatt eksamen kun i den andre eksamensdelen som ikke er bestått. Avdeling for klinisk farmakologi baserer i all hovedsak sine analyser på kromatografiske metoder med massespektrometrisk deteksjon.

Dette emnet tilbyr både utsatt og ny eksamen. Les mer: Syk på eksamen / utsatt eksamen Farmakologi Ivar Sjaastad, Morten Munkvik, Jon Arne Birkeland mfl.

RELATERTE BØKER