Best sammen

Best sammen - Maren Teie Rørvik, Jørgen Rørvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maren Teie Rørvik, Jørgen Rørvik
DIMENSJON
6,59 MB
FILNAVN
Best sammen.pdf
ISBN
2660066362600

BESKRIVELSE

Norges mest populære hundetrener Maren og mannen hennes, Jørgen, forteller oss på en underholdende og klok måte hvordan vi kan få den lydige og samarbeidsvillige hunden vi ønsker oss. Gjennom riktig trening med positiv forsterkning og klare retningslinjer, oppstår det de kaller «det usynlige båndet» mellom hund og eier. En relasjon basert på gjensidig tillit, samspill og felles forståelse. Maren og Jørgen gir gode råd om hundehold og deler sine beste treningstips basert på moderne metoder. Du vil få en større forståelse for hvorfor hunden din reagerer som den gjør, og bli inspirert til hvordan du selv kan endre uønsket atferd hos hunden din. Du får også morsomme og nyttige øvelser du kan gjøre for at hunden skal knyte bånd til deg.Sammen med Maren og Jørgen vil du bli en tryggere hundeeier som hunden din vil elske å være sammen med.

Den nye løsningen heter Transponder Meldingsbok og kan lastes ned som app i App store og Google play. Heftet «Best sammen - om å øke nærværet i barnehager» retter seg mot barnehagesektoren, og gir praktiske tips og veiledning om hvordan de ansatte i barnehagene sammen kan skape et godt arbeidsmiljø. Særlig vekt er lagt på arbeidsmiljø som forebyggende faktor. Du passer best sammen med: Jomfruen, Vekten, Fiskene.

10-11. Sted: Webinar via Zoom, Passer best sammen med Tvillingene, Løven, Vekten, Skytten og Vannmannen.

RELATERTE BØKER