Vårt grønne apotek

Vårt grønne apotek - James Simmons | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
James Simmons
DIMENSJON
10,63 MB
FILNAVN
Vårt grønne apotek.pdf
ISBN
6667939226952

BESKRIVELSE

Denne boken er ment som et grønt alternativ til tradisjonell medisin. Et oppslagsverk for å finne planter og urter som kan ha lindrende effekt på mange daglidagse plager. Finn tilbake til "ur medisinen" der denne kan benyttes like gjerne som kunstig fremstilte medikamenter. Aldus Forlag er et imprint for Centurio Forlag. Aldus har egen nettside: www.aldusforlag.no

Men for de som foretrekker å bruke urtemedisin, kan det være vanskelig og overveldende å finne en ressurs som også er lett å forstå. Vårt apotek i Oslo formidler faglig kunnskap Vårt apotek i Oslo har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Oslo i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no.

Se også: Oversikt over godkjente nettapotek i Norge. "Vårt grønne apotek" er nå på lager. Kan bestilles gunstig på nettsiden www.aldusforlag.no. Apotek 1 - Norges ledende apotek-kjede Endelig på Kuben - du finner oss i 2.

RELATERTE BØKER