Tallteori

Tallteori - Reinert A. Rinvold | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Reinert A. Rinvold
DIMENSJON
4,96 MB
FILNAVN
Tallteori.pdf
ISBN
2934501583031

BESKRIVELSE

I denne boka gis en grunnleggende innføring i tallteori. Fremstillingsmåten sikter mot utvikling av robuste begreper gjennom god kontakt med det språklige, visuelle og konkrete. Innsikt og begrunnelse vektlegges. Emner som tas opp er kvadratsetningene, bruk av variabler og indekser, figurtall, tallfølger, delelighet, faktorisering, primtall, diofantiske ligninger og kongruensregning. Boka er skrevet til fordypningsstudier i lærerutdanningen, men kan også brukes som støttelitteratur ved universitetsstudier. Serien Visuelle perspektiver inneholder tre bøker Avbildning og symmetri, Lineæralgebra og Tallteori.

De fleste kjenner nok denne metoden fra før av, men siden den spiller en sentral rolle i tallteorien, tar vi med en kort beskrivelse og noen eksempler. anvende grunnleggende tallteori på konkrete problemer, som å bruke Euklids divisjonsalgoritme, løse Diofantiske ligninger og (systemer av) lineære kongruenser, kryptere og dekryptere meldinger i gitte RSA-systemer; føre elementære matematiske bevis . Undervisning.

Elementary Number Theory (Int'l ... 2020-01-03, Hallvard Norheim Bø . Logg inn Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til tallteori.

RELATERTE BØKER