Svart flo

Svart flo - Peter Temple | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Temple
DIMENSJON
12,31 MB
FILNAVN
Svart flo.pdf
ISBN
4452752235124

BESKRIVELSE

Andre boka om privatdetektiv Jack Irish, litt advokat, deltids pengeinnkrever, møbelsnekker, av og til privatetterforsker som liker raske hester og fotball.Jack Irish mangler ikke akkurat bekjentskaper og venner - jockeyer, journalister, advokater og andre med mer unevnelige yrker. Men akkurat nå er det nærmeste han kommer venner, falmede fotografier av avdankede fotballspillere på puben. Så når Des Connor, hans eneste link til faren, ringer og ber om hjelp til å finne en forsvunnet sønn, er ikke Irish sen om å svare ja. Men noen ganger forsvinner sønner fordi de har en veldig, veldig god grunn. Dette er andre bok i Jack Irish-serien. Første bok er Blodig gjeld. Temple regnes som en av verdens beste krimforfattere. Hans bøker er i dag utgitt i over 20 land. I 2007 mottok han verdens mest prestisjefylte krimpris, Duncan Lawrie Dagger, for Mørk kyst, som ble hans definitive internasjonale gjennombrudd: en bok som har fått like mye ros for sine unike litterære egenskaper som for sine krimkvaliteter. "En rask, morsom og fabelaktig thriller." Adelaide Advertiser"Temples lakoniske og ytterst naturlige stil og hans instinktive grep om sjangeren løfter dette til et nivå langt over standarden." Australian Book Review

Men akkurat nå er det nærmeste han kommer venner, falmede fotografier av avdankede fotballspillere på puben. Så når Des Connor, hans eneste link til faren, ringer og ber om hjelp til å finne en forsvunnet sønn, er ikke Irish sen om å svare ja.

Jack Irish mangler ikke akkurat bekjentskaper og venner - jockeyer, journalister, advokater og andre med mer unevnelige yrker. Kjøp Svart flo fra Tanum Jack Irish mangler ikke akkurat bekjentskaper og venner - jockeyer, journalister, advokater og andre med mer unevnelige yrker. Men akkurat nå er det nærmeste han kommer venner, falmede fotografier av avdankede fotballspillere på puben. Kjøp Svart flo fra Bokklubber Møt Jack Irish, litt advokat, deltids pengeinnkrever, møbelsnekker, av og til privatetterforsker som liker raske hester og fotball.

RELATERTE BØKER