Riktig kildebruk

Riktig kildebruk - Martin G. Erikson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin G. Erikson
DIMENSJON
3,71 MB
FILNAVN
Riktig kildebruk.pdf
ISBN
1258350781030

BESKRIVELSE

Hvordan unngår jeg plagiat? Hvilke uttalte og uuttalte funksjoner har referansene i en tekst? Hvordan vurderes ulike kilder?Boken behandler disse spørsmålene og hvordan litteraturhenvisninger fungerer som verktøy når man skriver, samt hvordan man skriver formelt korrekte referanser.Boken gir en detaljert gjennomgang av den måten å referere på som kalles APS-systemet. Det bygger på American Psychological Associations manual fra 2001 og oppdateringen om elektroniske kilder fra 2007.

Ettersom norsk med IKT er en "åpen bok-eksamen", har du også tilgang på kilder under eksamen. Kildebruk og kildekritikk. Når du skal utforske et emne eller ei problemstiling, må du ha kunnskap om kildekritikk og kildesøk.

Forfatter/redaktør, Initial. (Oppdatert dato/Copyright dato).

RELATERTE BØKER