Oslo turvei guide

Oslo turvei guide - Frithjof Funder | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frithjof Funder
DIMENSJON
10,65 MB
FILNAVN
Oslo turvei guide.pdf
ISBN
6559248852789

BESKRIVELSE

I Oslo kommune finnes det vel 200 km med turveier innenfor bebygd område. Denne guiden presenterer alle de 53 turveiene som er del av det regulerte, offentlige turveinettet i Oslo. Turveiene leder fra bebygd område og inn til Marka, men er likevel ikke ment som en snarvei og transportetappe. Alle turene gir turgåeren en naturopplevelse i seg selv. Forfatter Frithjof Funder er en av de få som har gått alle turveiene i Oslo. Hans opplevelser langs turveiene er mange, og i denne boken får vi også ta del i dem. Den anerkjente naturfotografen Pål Hermansen står for bildene. Med boken følger tre spesiallagde turveikart. Boken er laget i samarbeid med Oslo kommune, Friluftsetaten.

Distanse: 7,25 kilometer Høydeforskjell: 140 meter til Skullerudstua. Framkommelighet: Fra fin grus / asfalt gangvei til smal sti i skogen.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788280771339 Turkart Oslo øst . Sist endret: 20.04.2014 .

RELATERTE BØKER