Sporhunden Molly

Sporhunden Molly - Colin Butcher | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Colin Butcher
DIMENSJON
10,63 MB
FILNAVN
Sporhunden Molly.pdf
ISBN
8003449976013

BESKRIVELSE

Dette er fortellingen om omplasseringshunden Molly - og eieren hennes, den dyrekjære eks-politimannen Colin Butcher. Da Colin startet et detektivbyrå for å finne bortkomne kjæledyr, skjønte han fort at han trengte en sporhund med god luktesans til å hjelpe seg. Han fant Molly - det var kjærlighet ved første blikk.Takket være Colins detektivferdigheter og Mollys eksepsjonelle luktesans har de sporet opp savnede katter og hunder og løst kriminalsaker over hele England. De har opplevd mange rørende gjensyn med bortkomne dyr og deres takknemlige eiere.Sporhunden Molly er en varm fortelling om kjærligheten og båndet mellom dyr og mennesker.

Nå er de to nominert til den nasjonale Frivillighetsprisen. Foto: Frank Johannessen Foto: Frank Johannessen Lesehunden Molly er død Leter du etter Sporline og Sporsele til Hund? På Petster.no har vi Hundeseler, Sporline i BioThane og andra materialer og mye mer! Bestill på nettet! Familie ønsker seg hund.

Colin Butcher; Nina Aspen (Oversetter) Dette er fortellingen om omplasseringshunden Molly - og eieren hennes, den dyrekjære eks-politimannen Colin Butcher. Da Colin startet et detektivbyrå for å finne bortkomne kjæledyr, skjønte han fort at han trengte en sporhund med god luktesans til å hjelpe seg.

RELATERTE BØKER