Livet etter døden

Livet etter døden - Deepak Chopra | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Deepak Chopra
DIMENSJON
11,48 MB
FILNAVN
Livet etter døden.pdf
ISBN
3754985169588

BESKRIVELSE

Om døden og det å dø. Det finnes ingen død. Det finnes bare én virkelighet, som rommer både livet og døden. Når livet slutter, begynner en ny fase av den samme sjelereisen vi er på her og nå. Etter døden venter det oss et like stort mirakel som det fødselen er. Indiskfødte Deepak Chopra trekker på sin østlige bakgrunn så vel som sin dype innsikt i vestlig naturmedisin når han i Life After Death tar for seg mysteriet døden.Les utdrag fra boka

Kan man kommunisere med de døde? Programleder Andreas Wahl har gjort en avtale med en nå avdød person om et hemmelig kodeord som vedkommende skal forsøke formidle fra den andre siden. Alle kjente religioner har forsøkt å finne svar på hvorfor mennesker må dø, og hva som vil skje etter døden. Forståelsen av døden varierer med de ulike religionenes grunnsyn.

Den amerikanske legen og ekspert på nær-døden-opplevelser Bruce Greyson sier: Døden er en naturlig del av livet. Vi vet ikke så mye om hvordan livene våre skal bli, men vi vet sikkert at en dag skal vi dø.

RELATERTE BØKER