Liv og levnet

Liv og levnet - Anne Margrethe Wessel, Tor Einar Sæther | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Margrethe Wessel, Tor Einar Sæther
DIMENSJON
8,44 MB
FILNAVN
Liv og levnet.pdf
ISBN
6477425346476

BESKRIVELSE

Heftet inneholder tekster og arbeidsoppgaver og er særlig tilrettelagt for deltakere som skal avlegge Norsk språktest på høyere nivå (Bergenstesten) eller eksamen på trinn 3 eller 4 ved universitetenes trinndelte norskkurs. Heftet tar opp emner som livsvalg, arbeid og fritid, hus og hjem og det gode liv. Hvert tema innledes med en tekst som etterfølges av oppgaver. Med fasit og løsningsforslag, litteraturoversikt og stikkordregister.

Dette er en etterlengtet utgivelse, Skrues krønike samlet for første gang siden 1997. Liv og levnet temahefte med oppgaver : ... Heftet tar opp emner som livsvalg, arbeid og fritid, hus og hjem og det gode liv.

Tekninske data om boken: Forlag: Hjemmet Utgitt: 1997 Innbinding: Innbundet Dette er en etterlengtet utgivelse for Don Rosa-fans og Donald-interesserte i alle aldre. Skrues Liv er Don Rosas magnum opus, bygget over absolutt alle fakta om Skrue McDuck fortalt i Carl Barks' serier.

RELATERTE BØKER