Le sammen kvinne og mann

Le sammen kvinne og mann - Audun Stølås | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Stølås
DIMENSJON
6,46 MB
FILNAVN
Le sammen kvinne og mann.pdf
ISBN
8637682009340

BESKRIVELSE

Denne vitsesamlingentar sikte på å hjelpe både kvinne og mann til å le mer sammen, uten å få en flau smak i munnen etterpå. Best er det når vi kan le av våre feil i stedet for å fortvile over dem. Forholdet mellom kvinne og menn blir sett på med et glimt i øyet gjennom hele boken. Dette utfolder seg også i egne kapitler kalt alder og år, med unge øyne, næringsvett, helse, retten, trafikalt, pressen og kirkelig.

Forskjellen i fysisk aktivitet mellom menn og kvinner blir bare større desto eldre de blir - og ikke til menns fordel. Les om hvordan Covid-19 påvirker kvinners rettigheter og likestilling. Vil du støtte kvinner og likestilling? STØTT FOKUS! Aktuelt.

LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Denne vitsesamlingentar sikte på å hjelpe både kvinne og mann til å le mer sammen, uten å få en flau smak i munnen etterpå. Kjøp 'Le sammen kvinne og mann, vitsesamling' av Audun Stølås fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788293138044 Frisk og god vitsebok som vil bidra til at kvinne og mann ler mer sammen, uten å få en flau smak i munnen etterpå. Unge menn tenner på en moden, eldre kvinne som er trygg på seksualitet sin, forklarer sexologen.

RELATERTE BØKER