Kroppslighet i barnehagen

Kroppslighet i barnehagen Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,95 MB
FILNAVN
Kroppslighet i barnehagen.pdf
ISBN
7541985765516

BESKRIVELSE

Denne boken handler om betydningen av barns kropp, bevegelse og helse i tiden de tilbringer i barnehagen.Forfatterne tematiserer og drøfter teoretiske og praktiske aspekter ved barns kroppslighet og viser hvordan barnehagen kan tilrettelegge for livsutfoldelse og meningsfylte opplevelser og aktiviteter for barna, i trygge og samtidig utfordrende omgivelser. Gjennom eksempler, teori og forskning viser forfatterne hvordan barns fysiske utfoldelse og kroppslighet er knyttet til det enkelte barns utvikling. Boken er særlig aktuell for fagområdene «barns utvikling, lek og læring», «natur, helse og bevegelse» og «kunst, kultur og kreativitet» i barnehagelærerutdanningen. Den er også relevant for ansatte i barnehagen og andre studieretninger med fokus på barns bevegelse, helse og utvikling.Intensjonen med boken Kroppslighet i barnehagen er å samle relevant og aktuell, forskningsbasert men praksisnær kunnskap som belyser de utfordringer dagens barnehagelærere, foreldre og samfunnet står overfor med tanke på barns utvikling og oppvekst i tiden de bruker i barnehagen. En viktig hensikt er også å sette barna i fokus; hvordan de mestrer å nyttiggjøre seg av barnehagens hverdag på en positiv måte for sin egen utvikling.

- I intervjuene med de ansatte opplevde jeg at de hadde en del tanker rundt verdier. ...

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Pocket, Trond Løge Hagen, Thomas Moser,... Barnas barnehage : 3 : Kroppslighet i barnehagen : pedagogisk arbeid med kropp, bevegelse og helse Pedagogisk arbeid med kropp, bevegelse og helse Denne boken handler om betydningen av barns kropp, bevegelse og helse i tiden de tilbringer i barnehagen.

RELATERTE BØKER