Juleglede

Juleglede - Lise Stenersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lise Stenersen
DIMENSJON
10,83 MB
FILNAVN
Juleglede.pdf
ISBN
2255867492960

BESKRIVELSE

Det blir ikke jul uten duften av ordentlig julebakst! 75 deilige oppskrifter på klassiske norske julekaker, krydret med kjente julesanger og stemningsskapende juledikt, gjør denne boken til en vakker og nyttig bok i førjulstiden. Julen er tradisjoner, familieverdier og kos; en tid da man samles og nyter julens goder. Nå kan vi endelig spise konfekt og kaker med god samvittighet - det er jo tross alt jul! I denne boken finner du alt fra den kjente og kjære småbaksten til søt og spennende konfekt, klassiske julekaker, fristende desserter og imponerende nyttårskaker. Bakebloggeren og designeren Lise Stenersen viser deg hvor enkelt du kan lage høytidens deiligste bakst, trinn for trinn.

Julegaveinnsamling for alle i Nye Øygarden hvor vi samler inn nye julegaver til barn fra familier med dårligere økonomi. Alle kan være med å bidra. Grønn gledes julespesial gir oss i dag tips om stell av juleblomster og hvordan avklipp fra hagen og materialer fra skogen kan bli til vakker dekorasjon i julen.

Planta er riktblomstrende, med rosa, hvite eller røde blomster. Den trives i jevnt fuktig jord på et lyst sted uten direkte solbestråling.

RELATERTE BØKER