Han ligner en måte å sove på

Han ligner en måte å sove på - Fredrik Hagen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Hagen
DIMENSJON
10,96 MB
FILNAVN
Han ligner en måte å sove på.pdf
ISBN
4747834192550

BESKRIVELSE

Hukommelsen er levende i kroppen. Hva bruker vi vel mer tid på enn å forsøke å forstå oss selv ved hjelp av minnene? Han ligner en måte å sove på er en diktsamling om voldsomheten i å leve, å være et menneske sammen med andre mennesker og alene, om å se noen ville dø. Vi følger et jeg bakover og framover, i barndom og voksenliv, i minner og handling. Hva skjer med verden og menneskene i den når noen forsøker å ta sitt eget liv? Hva skulle du gjort, om du kunne gjort noe? Hvem er vi i verden når noen ønsker å forsvinne fra den? Noa sa hjertet var et dyr som levde i kroppen, at det krøp ut av munnen om natten. Noa sa tårer var laget av det samme som diamanter, at øynene var lamper, at sjelen blir laget på nytt hver kveld. Kjærestene våre. Det lange lysebrune håret. Det varme spyet til Eva på fingrene mine mens jeg prøvde å holde håret hennes bakover. Noa sa: Du må hele tiden passe på å være forelsket. Om kveldene når vi var fulle, elsket vi hverandre. Noa og jeg kysset i lyset fra en gammel stålampe. Den ru tungen. Smaken av den mørke stemmen.

Han er virkelig ikke interessert i å ha noe med deg å gjøre lenger : Spør en ornitolog. Her kan du stille spørsmål om ville fugler og få svar fra en ornitolog.

Dette er et lite utvalg slike ting om bøkene fra 2018. I dag: «Jeg vet ikke helt hva det er» av Silje Bergum Kinsten, roman 2018. Nicolas er 15 år og går på ungdomsskolen.

RELATERTE BØKER