Frykt og avsky i Las Vegas

Frykt og avsky i Las Vegas - Hunter S. Thompson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hunter S. Thompson
DIMENSJON
5,89 MB
FILNAVN
Frykt og avsky i Las Vegas.pdf
ISBN
7164156357132

BESKRIVELSE

Hunter S. Thompson (1937-2005) arbeidet som journalist og forfatter, og Frykt og avsky i Las Vegas er hans mest kjente bok. Thompson introduserte begrepet gonzojournalistkk; en høyst personlig og usensurert reportasjestil. Denne romanen er en kultklassiker! "Frykt og avsky i Las Vegas er en brennende epokesensasjon. Det finnes bare to adjektiver som forfattere bryr seg om lenger ... "briljant" og "provoserende" ... og Hunter S. Thompson har abonnement på begge" TOM WOLFE

Kjøp boken Frykt og avsky i Las Vegas av Hunter S. Thompson (ISBN 9788249503544) hos Adlibris.com.

Thompson introduserte begrepet gonzojournalistkk; en høyst personlig og usensurert reportasjestil. Denne romanen er en kultklassiker! "Frykt og avsky i Las Vegas er en brennende epokesensasjon. Frykt Og Avsky I Las Vegas (BLU-RAY) Del 99 00.

RELATERTE BØKER