Fremmede makter har flyttet inn

Fremmede makter har flyttet inn - Per Sandberg, Bahareh Letnes, Roger Pihl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Sandberg, Bahareh Letnes, Roger Pihl
DIMENSJON
5,31 MB
FILNAVN
Fremmede makter har flyttet inn.pdf
ISBN
8401708377005

BESKRIVELSE

EN FISKERIMINSTER, HANS KJÆRESTE OG EN TELEFON «Det var ikke noe valg. For meg er det viktigst å renvaske min kjæreste Bahareh og slåss for min sønn. Det kunne jeg ikke gjøre samtidig som jeg var minister». Per Sandberg opplevde at hans privatliv ble misbrukt av både egne partifeller og opposisjonen på Stortinget i en skitten politisk maktkamp. I denne boken fortelles sannheten om hva som skjedde bak kulissene. Om hvordan en feilslått strategi ved Statsministerens kontor fikk mediene til å gå amok og skape Bahareh Letnes til en iransk spion og Per Sandberg til å velge å forlate jobben. Boken forteller om Baharehs flukt til Norge, om hvordan hun og Per fant kjærligheten og om hva som egentlig skjedde under deres beryktede reise i Iran. Boken er illustrert med private bilder.

Og nei jeg snakker ikke om Bahareh Letnes, jeg snakker om staten Iran. Fremmede makter har flyttet inn ebok. 49,-En fiskeriminister, hans kjæreste og en telefon.

Sandberg og kjæresten Bahareh Letnes møter pressen klokka 10:00 mandag. Tittelen «Fremmede makter har flyttet inn» henspiller på ordlyden i bekymringsmeldinger ekskona sendte til Statsministerens kontor og Frp-leder Siv Jensen om eksmannens nye forhold til Bahareh Letnes. - Hele saken begynte jo med dette, sier Letnes til NTB. Fremmede makter har flyttet inn justismord og politisk drap Per Sandberg, Bahareh Letnes.

RELATERTE BØKER