Flommen

Flommen - Max Estes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Max Estes
DIMENSJON
7,7 MB
FILNAVN
Flommen.pdf
ISBN
6932583141010

BESKRIVELSE

Det er flom, og en mann må evakuere sammen med hunden sin. Hunden stikker av og eieren havner på en heftig tur alene. Her finner han en skadet ørn som viser seg å få en større rolle etter hvert. Boka handler om kjærlighet til dyr og hvordan mennesker og dyr kan finne hjelp og støtte i hverandre.Flommen er en ordknapp tegneserie om naturkrefter og hvordan mennesker og dyr er knyttet sammen.

I Gudbrandsdalen og Østerdalen regnes Storofsen mange steder som den verste ulykken i historisk tid nest etter Svartedauden.Vinteren før hadde vært uvanlig kald, og mange steder satt ... Se de dramatiske bildene fra flommen - Svært dramatisk. Store deler av sentrum i den lille bygda måtte evakueres da vannet fosset gjennom gatene i dag tidlig.

For å få en best mulig opplevelse av våre nettsider, anbefaler vi at du henter nyeste versjon av Opera. Bruker ... Flommen dro med seg veien, Lene og travhesten: Havnet i elva med den store hesten over seg.

RELATERTE BØKER