Elektroniske og akustiske navigasjonssystemer

Elektroniske og akustiske navigasjonssystemer - Norvald Kjerstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Norvald Kjerstad
DIMENSJON
3,65 MB
FILNAVN
Elektroniske og akustiske navigasjonssystemer.pdf
ISBN
7650081637525

BESKRIVELSE

Boken gir en grundig gjennomgang av alle navigasjonssystemer som benyttes på moderne skip, inkludert avanserte posisjoneringssystemer som brukes under offshoreoperasjoner og på forskningsfartøyer. Boken henvender seg først og fremst til studenter i nautikk ved maritime høgskoler og tekniske fagskoler. Den dekker alle instrumenter som er beskrevet i STCW-konvensjonen og fungerer som oppslagsverk for mannskap på skip og for andre som arbeider med navigasjonssystemer. Boken har fire deler: Del 1 presenterer grunnleggende geodesi, stedlinjeteori og alle relevante radionavigasjonssystemer. Del 2 beskriver radarsystemer, AIS og elektroniske kartsystemer (ECDIS). Del 3 omhandler alle relevante kompassystemer, inkludert varianter av magnetkompass, gyro- og LASER-kompass.. Del 4 er i sin helhet viet undervannssystemene.For maritime studier anbefales det å se denne boken i sammenheng med to andre titler av samme forfatter: Fremføring av skip med navigasjonskontroll (2017) og Navigasjon for maritime studier (2016).

Dette vil være basert på mine egne erfaringer som navigasjonsoffiser på en rekke forskjellige skip, samt fra min erfaring som forsker og lærer i navigasjonssystemer. I boken er det gjort noen strukturelle valg.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788245033328 Kjøp 'Elektroniske og akustiske navigasjonssystemer, for maritime studier' av Norvald Kjerstad fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245025521 Elektroniske og akustiske navigasjonssystemer for maritime studier.

RELATERTE BØKER