Å bekjempe overvekt

Å bekjempe overvekt - Jeremy Gauntlett-Gilbert, Clare Grace | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeremy Gauntlett-Gilbert, Clare Grace
DIMENSJON
6,79 MB
FILNAVN
Å bekjempe overvekt.pdf
ISBN
6573792495443

BESKRIVELSE

Denne boken skiller seg klart fra de fleste andre slankebøker. Disse tilbyr ofte lettvinte oppskrifter for hvordan man kan gå raskt ned i vekt, men som mange har erfart, fungerer dette dessverre sjelden på lengre sikt. Det er derfor behov for et alternativ. Metoden som presenteres her, er basert på at alle endringer må starte innenfra. Først når man har skaffet seg en klar forståelse av egne spise- og aktivitetsvaner, kan de uheldige vanene gradvis endres, én etter én. Denne boka viser deg hvordan de nødvendige endringene kan iverksettes, og ikke minst, hvordan de kan gjøres varige. BEKJEMPE-bøkene er en serie selvhjelpsguider skrevet av spesialister innenfor hvert sitt felt. Bøkene bygger på kognitiv atferdsterapi. De inneholder konkrete teknikker og metoder som kan brukes i en lang rekke situasjoner, og som forebygger tilbakefall.

Når leger snakker om en "sunn" vekt, mener de en vekt som reduserer risikoen for å få alvorlige helseproblemer. Ordet «søtningsmiddel» refererer til ethvert stoff som kan gi en søt smak. I denne artikkelen vil vi fokusere på kalorifrie, kunstige søtningsmidler og svare på et vanlig spørsmål: kan disse søtningsmidlene bekjempe overvekt?.

Skip to the beginning of the images gallery . Innbinding: Heftet ; Antall sider: 285 ... - Coca Cola selger jo utrolig mye brus med sukker, så det de kan gjøre for å være med å bekjempe overvekt det er å selge mindre brus med sukker, sier Kirsti Bjerkan som er ... Reduser matrasjonene for å bekjempe overvekt og diabetes type 2 En studie ble nylig publisert der de hevdet at et kalorifattig kosthold forlenget levetiden.

RELATERTE BØKER