Vanter; tryll med hekling og tradisjoner

Vanter; tryll med hekling og tradisjoner - Monica H. Bjørnvold | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica H. Bjørnvold
DIMENSJON
3,6 MB
FILNAVN
Vanter; tryll med hekling og tradisjoner.pdf
ISBN
1222412038035

BESKRIVELSE

Vanter med røtter i gamle håndarbeidstradisjoner.Med heklemasker og gamle håndarbeidsteknikker tryller kunsthåndverker Monica Bjørnvold frem de lekreste vanter. Grunnoppskriften er enkel fastmaskehekling, og det er de ulike mønstrene, broderiene og teknikken som gjør vantene originale og vakre. Du får mange oppskrifter på vanter og pulsvanter, i tillegg kan broderier, mansjetter og farger mikses og varieres i det uendelige. Boken gir deg gode råd og det du trenger for å komme i gang. Du får også tips til hvordan du kan designe dine egne personlige vanter.Bli inspirert til å hekle herlige vanter i god gammel tradisjon.

Grunnoppskriften ... Kjøp Vanter fra Tanum Vanter med røtter i gamle håndarbeidstradisjoner. Med heklemasker og gamle håndarbeidsteknikker tryller kunsthåndverker Monica Bjørnvold frem de lekreste vanter.

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

RELATERTE BØKER