Tinnitus

Tinnitus - Katharine Cecilia Williams | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katharine Cecilia Williams
DIMENSJON
3,7 MB
FILNAVN
Tinnitus.pdf
ISBN
6402961278552

BESKRIVELSE

Har du tinnitus? Denne boka gir deg kunnskap og virkemidler for å bryte den mentale lydbarrieren. De som er rammet av tinnitusplager, opplever at det har en svært negativ innvirkning på livskvalitet og helsefungering. Klinisk forskning har vist at kognitiv terapi er en effektiv behandlingsform for slike plager. I Tinnitus får du en komplett steg-for-steg-beskrivelse av hvordan du gjennomfører en kognitiv terapi spesielt rettet mot tinnitus. Du vil kunne bevege deg fra smerte, handlingslammelse og uro, til kraft, energi og kontroll. Boka egner seg for deg som vil jobbe med tinnitus på egen hånd, men kan også inngå i behandling, enten sammen med en behandler eller i en selvhjelpsgruppe.

I denne artikkelen kan du lese om ulike årsaker til tinnitus, og om når du bør ta kontakt med lege. Tinnitus kan være meget sjenerende.

Tinnitus er et symptom på at samarbeidet mellom øret og sentrale funksjoner i hjernen ikke fungerer slik det vanligvis gjør. Det kan være flere grunner til dette.

RELATERTE BØKER