Seks Sultne Menn

Seks Sultne Menn - Bendik von Kaltenborn | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bendik von Kaltenborn
DIMENSJON
10,61 MB
FILNAVN
Seks Sultne Menn.pdf
ISBN
9341825417481

BESKRIVELSE

Hva skjer når seks overvektige menn stuer seg sammen på en liten hytte i den norske fjellheimen? Hva gjør man når hyttegjestene forsvinner en etter en? Og hvordan slåss man mot en ukjent fiende? Svaret på disse og flere spørsmål får du i Bendik von Kaltenborns nye tegneserieroman, Seks Sultne Menn. Von Kaltenborns etterlengtede debut er tegnet og skrevet i total isolasjon på hans hytte på Dagali, noe som har påvirket både stemningen og historien. Han har hentet inspirasjon fra David Lynch så vel som Andrê Bjerke, og maner fram den skumle historien på sin egen absurde måte. Seks Sultne Menn er et verk som skiller seg kraftig ut fra andre norske tegneserier, og er garantert å gi deg en hysterisk og ikke minst uhyggelig leseropplevelse, mildt sagt en skrekkblandet fryd med andre ord. Boka kan pent konkurrere med nordmenns øvrige lesevaner på påskefjellet. I Seks Sultne Menn møter vi en svært sammensatt gruppe overvektige karer som har meldt seg på en høyst uortodoks slankekur. Og hvor er det vel mer naturlig å gå ned i vekt enn på en enkel hytte på fjellet, milevis fra fetende fristelser? En hytte som ligger så øde til at man må slite seg gjennom milevis med snø for å komme fram. Det viser seg at kampen mot kiloene etterhvert blir en kamp for å overleve, da en ukjent trussel skjuler seg ute i mørket. I denne surrealistiske og bekmørke thrillerkomedien møter du et hysterisk persongalleri, anført av tjukkas og moromann Ruben, en uberegnelig kursleder og en mystisk tømmerhugger.

Absurd på dongerysk vis med utgangspunkt i en skrudd krimsetting: Seks overvektige mannfolk er stuet sammen i en liten fjellhytte for å kvitte seg med noen kilo, et kuropphold som snart skal utvikle seg et stor mareritt for de seks sultne mennene. Det var vi i Nettavisen, da vi var sultne på lunsj denne helgen. - Det stemmer at fire nuggets koster 25 kroner og seks nuggets inkludert dip ligger på 53 kroner i McDonald's Storgata. Om menn som har sex med menn.

"Redde isbjørn sultne brunbjørn sukkersøte blåbær." ... men nå har arkeologer funnet gjenstander fra 10.000 år f.

RELATERTE BØKER