Sammenstøt mellom sivilisasjoner?

Sammenstøt mellom sivilisasjoner? - Samuel P. Huntington | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Samuel P. Huntington
DIMENSJON
8,49 MB
FILNAVN
Sammenstøt mellom sivilisasjoner?.pdf
ISBN
4354959407143

BESKRIVELSE

De viktigste historiske drivkreftene i øyeblikket er hverken stater eller ideologier, men sivilisasjoner, hevdet Samuel P. Huntington i «Sammenstøt mellom sivilisasjoner?». Huntington hadde rett, og den som vil forstå hvordan verden henger sammen, kommer ikke utenom denne udødelige politiske analysen.

Huntingtons analyse, som siden kom i lengre bokform, ble først skrevet mens Boris Jeltsin var Russlands president, men den har tålt tidens tann, og er like oppklarende i dag som for tjueseks år siden. NB! Dette er en forhåndsbestilling av boken som straks går i trykken. Europa har lenge lukket øynene for den organiserte islamismen, men det er på høy tid å få øynene opp for Det muslimske brorskapet. Kjøp 'Sammenstøt mellom sivilisasjoner?' av Samuel P.

Det burde imidlertid ikke komme som et sjokk på noen at så er tilfelle. DEN ARABISK-AMERIKANSKE PSYKOLOGEN WAFA SULTAN PÅ AL-JAZEERA TV (QUATAR), 21. FEBRUAR 2006 " Det sammenstøtet som vi er vitne til i hele verden, er ikke et sammenstøt mellom religioner eller mellom sivilisasjoner.

RELATERTE BØKER