Nordmarka sør

Nordmarka sør Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Nordmarka sør.pdf
ISBN
9191802606449

BESKRIVELSE

Dette er en helt ny serie med "lommekart" over utvalgte deler av Oslomarka. Kartene har et mindre format som gjør dem enkle å ha med seg og bruke på tur. I første omgang dekkes Nordmarka syd, Østmarka og Vestmarka/Kjekstadmarka. Som i det heldekkende Oslomarka-kartet finnes informasjon om både preparerte og upreparerte skiløyper, i tillegg til informasjon om servering, overnatting og annen informasjon som kan være til nytte for turgåeren. Deler av kollektivtransporttilbudet vises også.Kartet er selvfølgelig trykt på værbestandig papir med stor slitestyrke og regntoleranse. "Nordmarka sør" tar for seg området mellom Holmenkollen og Kikutstua, Maridalsvannet og Bogstadvannet. Målestokk 1:25 000.

I sør grenser Nordmarka til tettstedet Oslo ved Maridalsvannet.Søndre del av Nordmarka grenser til Bærumsmarka i vest og Lillomarka i øst. Nordover strekker Nordmarka seg til Roa og Jevnaker.Vest for Langlivassdraget og Spålen grenser Nordmarka til ... Fra fjell til vann i Nordmarka sør.

I sør går det skogkledde terrenget… Løypa mellom Mylla og Skansebakken er et alternativ til den klassiske tvers-over-Nordmarka-turen. Mylla Tverrsjøen Spålen Skansebakken Dette er den vestligste traseen vi kan velge å gå, på turen fra nord til sør i Nordmarka.

RELATERTE BØKER