Min krig med Putin

Min krig med Putin - Bill Browder | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bill Browder
DIMENSJON
4,19 MB
FILNAVN
Min krig med Putin.pdf
ISBN
7031523850047

BESKRIVELSE

Slik ble Bill Browder Putins største fiende «Jeg må anta at det er en stor sjanse for at Putin eller andre i hans regime en dag vil få meg drept. Som alle andre, har jeg ikke noe ønske om å dø, og jeg har ingen intensjoner om å la dem drepe meg. Jeg kan ikke nevne alle sikkerhetstiltakene jeg har innført, men jeg kan nevnte ett: denne boken.»I denne drivende dokumentaren avslører finansmannen Bill Browder sin farlige tokt for å bekjempe korrupsjon i Putins Russland, og belyser mordet på sin unge skatteadvokat, Sergej Magnitskij. Han var en del av teamet som beviste at korrupte russiske embetsmenn hadde forsynt seg av skattepengene Browders selskap hadde innbetalt, men ble beskyldt for å ha unndratt. Da Magnitskij ble fengslet og torturert til døde, gikk Bill Browder fra å være kapitalist til å bli menneskerettsaktivist.Browder er mannen bak den amerikanske Magnitsky Act, som nekter russere som er mistenkt for brudd på menneskerettighetene adgang til USA. Dette er en sterk og personlig beretning om et spennende, og brennaktuelt tema.

Som alle andre, har jeg ikke noe ønske om å dø, og jeg har ingen intensjoner om å la dem drepe meg. Kjøp Min krig med Putin fra Bokklubber Slik ble Bill Browder Putins største fiende «Jeg må anta at det er en stor sjanse for at Putin eller andre i hans regime en dag vil få meg drept. Som alle andre, har jeg ikke noe ønske om å dø, og jeg har ingen intensjoner om å la dem drepe meg. Kjøp Min krig med Putin fra Tanum Slik ble Bill Browder Putins største fiende «Jeg må anta at det er en stor sjanse for at Putin eller andre i hans regime en dag vil få meg drept.

Oversatt av Eivind Lilleskjæret. Hvis man har underslått skatt for 230 millioner dollar, er det greiest å få to andre personer dømt for underslaget og selv gå fri. Min krig med Putin Bill Browder (Innbundet) Tips en venn 328 kr Antall .

RELATERTE BØKER