Mikroorganismer og sykdom

Mikroorganismer og sykdom - Rolf Schøyen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf Schøyen
DIMENSJON
8,46 MB
FILNAVN
Mikroorganismer og sykdom.pdf
ISBN
2311788073618

BESKRIVELSE

Denne boken beskriver hvorfor mikrobiologi og infeksjonssykdommer er sentralt for alt helsepersonell. Nå i ny utgave. Boken beskriver hvordan de ulike typene av mikroorganismer er bygd opp, fungerer og formerer seg, og de metodene som brukes for å tilintetgjøre ulike organismer og sporer. Diagnostikk av infeksjonssykdommene er omtalt i et eget kapittel, det sammen er antimikrobielle midler og smittevernlovgivningen, smitte og smittespredning, sykehusinfeksjoner, overvåking av infeksjonssykdommene og forebyggende tiltak som vaksinasjoner. I tillegg er prinsippene for mikrobiologisk laboratoriearbeid beskrevet. Med register.

Den varierer fra dager til flere måneder, avhengig av sykdommen. Denne boken beskriver hvorfor mikrobiologi og infeksjonssykdommer er sentralt for alt helsepersonell. Nå i ny utgave.

NHI.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Ansvarlig redaktør.

RELATERTE BØKER