Maks effekt!

Maks effekt! - Christine Helle, Trond Skogvoll | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Helle, Trond Skogvoll
DIMENSJON
10,90 MB
FILNAVN
Maks effekt!.pdf
ISBN
9061169538662

BESKRIVELSE

Kokeboka som gir deg litt mer å gå på! Enten du trener litt for å holde deg i form, eller du trener mye for å nå helt til topps. Her er oppskrifter og gode råd som gir ekstra energi slik at du får mer ut av treningen din. Alle vet at man må spise bra for å prestere bra, men det er ikke alltid så lett å få til i en hektisk hverdag. Dette er en bok for deg som * Trener på høyt nivå og vil prestere enda bedre * Er mosjonist som vil spise og nyte god mat * Er trener eller leder for et idrettslag eller idrettsutøver * Er forelder til idrettsaktive barn og ungdom * Er ansvarlig for maten på store idrettsarrangement, treningsleire og lignende.

På samme måte som mekanisk effekt blir elektrisk effekt målt i watt (W). Én watt er lik 1 joule per sekund.Den enkle sammenheng mellom effekt, strøm og spenning i en elektrisk krets er at effekten er produktet av strøm og spenning.

Ved å sjekke et såkalt effektpanel får du som boligselger full oversikt og kan følge med på interessen for boligen din - i sanntid. Slik får du maks effekt av Lammedrikk. Denkamilk Lammedrikk er eit kvalitetsprodukt til lam og kje basert på spraytørka mysepulver.

RELATERTE BØKER