Lille mann, hva nå?

Lille mann, hva nå? - Hans Fallada | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Fallada
DIMENSJON
10,31 MB
FILNAVN
Lille mann, hva nå?.pdf
ISBN
4566331076007

BESKRIVELSE

Det er denne romanen den tyske forfatteren Hans Fallada er mest kjent for. Den ble skrevet i 1932 og ble i sin tid en internasjonal suksess, med oversettelser til en rekke språk, deriblant av Arnulf Øverland. I romanen gir Fallada oss et bilde av økonomiske nedgangstider i Tyskland i årene mellom første og andre verdenskrig, med fattigdom og arbeidsledighet. Hovedpersonene Johannes Pinneberg og hans venninne Emma Mörschel, kalt Lille lam, får vite at hun er to måneder på vei. De gifter seg i all hast og bor under beskjedne forhold i den nordtyske byen Ducherow. Kort tid etter blir Pinneberg sagt opp fra sin stilling i en kornforretning. Hans Falladas roman Lille mann - hva nå? vil kunne kaste lys over forholdene som beredte grunnen for nazismen i Tyskland på 1930-tallet.

Hovedpersonene Johannes ... Vår pris 354,-(portofritt). Boka er historien om Hannes Pinnebergs fall fra en tilværelse som kontorist til arbeidsledighetskøene i 20-tallets Berlin.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Hva nå, lille mann er historien om Hannes Pinnebergs fall fra en forholdsvis trygg tilværelse som kontorist i en småby til arbeiderledighetskøene i 20-tallets Berlin. På veien ned møter han kynisme og likegyldighet, men også kjærlighet og samhold i en kaotisk tid. Lille mann - hva nå? blir særlig løftet frem som aktuell i dag, og det er kanskje noe av håpløsheten og den ubegrunnede uheldigheten vanlige folk blir utsatt for Fallada her klarer å formidle.

RELATERTE BØKER