Ledelse og økonomisk styring

Ledelse og økonomisk styring - Gunnar Ottesen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Ottesen
DIMENSJON
9,6 MB
FILNAVN
Ledelse og økonomisk styring.pdf
ISBN
5575799805954

BESKRIVELSE

Ledelse og økonomisk styring tar opp de fleste emnene tilknyttet oppstart, drift, administrasjon og økonomisk styring av en bedrift. Denne boka dekker målene til faget Ledelse og økonomisk styring, som er et nasjonalt valgfag etter lærerplanverket for videregående opplæring (reform 94). Utdanning for løyve for person- og godstransport er sammensatt av fem deler: 1. Programfaget Bransjeteknikk fra Transport og logistikk VG2 2. Programfaget Transport og logistikk fra Transport og logistikk VG2 3. Programfaget Planlegging fra Service og samferdsel VG1 4. Programfaget Drift og oppfølging fra Service og samferdsel VG1 5. Teoridelen til førerprøven klasse C1 eller D1 Søkere om løyve kan legge fram vitnemål med ståkarakter fra ledelse og økonomisk styring i stedet for del 3 og 4.

Det er registrert 33 relaterte studier til utdanningen LEDELSE OG ØKONOMISK STYRING (kurs). Effektiv måloppnåelse er avhengig av realistiske strategier og god styring. Agenda Kaupang har lang erfaring med å utvikle strategi- og styringsdokumenter for statlige og kommunale virksomheter.

... fra Forsvarets side å legge ned flere leire og stasjoner for å bringe forsvarsstrukturen i både funksjonell og økonomisk balanse. Hvorfor studere økonomistyring og regnskap? For å gjøre deg i stand til å komme med anbefalinger til beslutninger til beste for virksomhetens eiere, er målet med kurset å viderutvikle dine kunnskaper og ferdigheter innen analyse av bedriftsøkonomiske problemstillinger. Utdanninger innen økonomi og administrasjon fokuserer på ulike deler av faget økonomi, som for eksempel regnskapsføring, revisjon, ledelse, administrasjon og organisasjon.

RELATERTE BØKER