Landets eldste mann er død

Landets eldste mann er død - Jørn Lier Horst, Jonas A. Larsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst, Jonas A. Larsen
DIMENSJON
4,70 MB
FILNAVN
Landets eldste mann er død.pdf
ISBN
1994581805136

BESKRIVELSE

Hovedhistorien i "Landets eldste mann er død" er skrevet av Jørn Lier Horst, en forfatter som blant annet har hatt stor suksess med sine kriminalbøker med William Wisting i hovedrollen. Illustratør for både denne og albumets andre historie "Vannskrekk" er Jonas A. Larsen, et ungt tegneserietalent som tidligere har gitt ut flere tegneseriealbum, blant annet " I de dødes fotspor" på Liv Forlag i 2010. *** I løpet av natta er landets eldste mann - Zacherias Tønnesen - blitt bundet fast til sykehussenga si, og drept. Førstebetjent William Wisting undrer seg over hvem som kan ha hatt interesse av å ta livet av en 110 år gammel mann, samtidig som han erfarer at et så langt liv kan romme mange spor. Og hemmeligheter. "Landets eldste mann er død" er en fortelling om fortid og nåtid, flettet sammen i en dyster fortelling med handling fra Larvik sykehus. ***

- Han sovnet stille inn for to dager siden med familien rundt seg, forteller en av hans mange venner John Seim ... Norges eldste mann er død. Torbjørn Øvrebø fra Lom er død, 108 år gammel.

august 1900. Les også: Ny forskning kan revolusjonere aldring Miyako ble født 2.

RELATERTE BØKER