Hva er døden

Hva er døden - Espen Gamlund, Carl Tollef Solberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Gamlund, Carl Tollef Solberg
DIMENSJON
7,46 MB
FILNAVN
Hva er døden.pdf
ISBN
5604777976272

BESKRIVELSE

«hva er DØDEN» vil få deg til å tenke nye tanker om både livet og livets slutt.Døden er et mysterium. Vi vet vi skal dø, men ikke når og hvordan. Vi vet heller ikke hva som skjer når vi dør. Forfatterne hevder at døden har gjennomgått en sekularisering som åpner opp nye problemstillinger. Hvordan skal døden håndteres? Er vi dømt til å leve med dødsangst? Og kan døden være positiv? Boken innbyr til filosofisk refleksjon, og benytter dessuten historie, sosiologi og medisin til å gi ulike perspektiver på døden.«Denne lille boken på 152 sider gir oss en enkel og rask innføring i et emne alle bør interessere seg for, fordi døden angår oss alle uansett hvem vi er.» Jørn-Kr. Jørgensen, Bokstaver.no

- Likets plassering er viktig informasjon når man skal finne årsaken til personens død, og om vedkommende for eksempel har vært utsatt for en forbrytelse, poengterer Hansen. Stiv som en stokk.

Vi kommer "hjem". Slik vi opprinnelig kommer fra Gud, er skapt av Gud, er "guder i menneskeskikkelse", menneskelige former skapt i Guds bilde, vender vi tilbake til Gud når vi dør.

RELATERTE BØKER