Hold hodet kaldt

Hold hodet kaldt - Jenny Kempe | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Kempe
DIMENSJON
7,50 MB
FILNAVN
Hold hodet kaldt.pdf
ISBN
9635190048091

BESKRIVELSE

Denne boken lindrer stress øyeblikkelig. Uansett når det begynner å bygge seg opp, kan du ta en pause med denne boken. Advarsel: kan frembringe ditt indre rolige selv. Les den sakte. I 2009, overveldet av den endeløse rekken dårlige nyheter i media, bestemte Jenny Kempe seg for å ta et halvt års pause fra aviser, TV og radio. Hun rettet fokuset mot de tingene i livet som gjorde henne glad; tok seg tid til venner og familie og til å "bare være". Resultatet er den herlige og positive gavebokserien "Livet er herlig". Hver tittel er laget for å varme hjertet ditt og gi deg et smil om munnen. Som gaver vil disse bøkene lyse opp dagen, eller til og med livet, til noen du er glad i.

I mellomtiden; hold hodet kaldt, hjertet varmt, og nyt våren som likevel alltid kommer. Hold hodet kaldt . Stavanger Aftenblad presenterte torsdag Kolumbus sitt syn på bussveiens plass i Stavanger Sentrum.

Bergens Tidende. STØTTE: I grell kontrast til media og enkelte politikere, reagerte Stockholms befolkning forbilledlig etter terrorangrepet på fredag. Idiomatiske uttrykk med "HODET" 1.

RELATERTE BØKER