Engler for hånden

Engler for hånden - Lorna Byrne | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lorna Byrne
DIMENSJON
3,54 MB
FILNAVN
Engler for hånden.pdf
ISBN
6123157668377

BESKRIVELSE

«Jeg lærer mer om engler hele tiden,» sier irske Lorna Byrne. «Jeg fikk ikke vite alt da jeg var barn, men får ny kunnskap etter hvert som jeg blir i stand til å forstå den. Og jeg skriver om den når jeg får beskjed om at verden er moden for den. Av og til får jeg vite noe som jeg ikke får lov til å fortelle videre, andre ganger får jeg tillatelse til å avdekke noe jeg tidligere har fått beskjed om holde hemmelig. Denne boken inneholder hemmeligheter som jeg nå har fått vite at jeg kan og må avdekke.»Engler for hånden tar oss med tilbake til det stoffområdet som gjorde forfatterens første bok, Engler i mitt hår, til en millionselgende, internasjonal bestselger. Historier fra Lorna Byrnes tidlige år på landet i Irland, til stadighet omgitt av veiledende engler, rommer en detaljert beskrivelse av englenes utseende og vesen, hvordan de interagerer med oss og hvilken rolle de spiller i vårt liv og vår død. Med detaljerte beskrivelser og opplysninger om himmelens hærskare som aldri tidligere har vært publisert.

Selv den katolske kirken har begynt å vise sin anerkjennelse. Hun er blitt invitert til å tale i flere kirker, og en ledende amerikansk teolog har sammenlignet henne med den middelalderske helgenen Hildegard av Bingen. Engler for hånden tar oss med tilbake til det stoffområdet som gjorde forfatterens første bok, Engler i mitt hår, til en millionselgende, internasjonal bestselger.

Mest sannsynlig er det at Armageddon har utgjort en fast bestanddel i den apokalyptiske tradisjonen ... Guds engler sang med fryd derom. Halleluja, halleluja! Men okse der og asen stod, og asen stod, og så den Gud og Herre god.

RELATERTE BØKER