Dødstimen

Dødstimen - Jaran Dammann | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jaran Dammann
DIMENSJON
3,39 MB
FILNAVN
Dødstimen.pdf
ISBN
3395842275657

BESKRIVELSE

I Dødstimen er det ikke en vanlig helt vi følger. Claus er en alkoholisert uteligger som sover i skogen og overlever på søppel og det han finner i naturen. Men tilværelsen hans tar brått en ny vending da han blir vitne til et drap på en ung jente.Politiet kobler denne hendelsen mot flere uløste drapssaker og mistenker umiddelbart Claus. På flukt fra politiet og en drapsmann som vil hindre ham i å fortelle det han vet, rømmer Claus opp på fjellet.

Claus er en alkoholisert uteligger som sover i skogen og overlever på søppel og det han finner i naturen. Men tilværelsen hans tar brått en ny vending da han blir vitne til et drap på en ung jente. «Dødstimen» er tidvis spektakulær og har vakre naturskildringer, men Jaran Dammanna bruker for mange klisjeer i denne ambisiøse krimthrilleren. I Dødstimen er det ikke en vanlig helt vi følger.

Valdresekspressen som passerer Begna ved et bratt stup og mister kontrollen fordi noen faller ned fra fjellet over. Politiet får raskt mistanke at det er noe kriminelt som ligger bak fallet fra fjellet, og kobler det til andre uløste drapssaker i området. Dødstimen er gitt ut i år (2018) og er bok nummer to i serien.

RELATERTE BØKER