Dager under

Dager under - Arne Lygre | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Lygre
DIMENSJON
12,19 MB
FILNAVN
Dager under.pdf
ISBN
3696376623756

BESKRIVELSE

I et hus. Husets eier: Eier. Han får kontakt med personer som ser ensomme og fortapte ut, tar dem med til huset, holder dem fanget. Slik skal de reddes. Men det oppstår bindinger, både praktiske og emosjonelle, av mange slag. Noen bare må brytes av, personene bryte ut.Arne Lygre debuterte som dramatiker med Mamma og meg og menn i 1998 og har siden utgitt to bøker til med skuespill. Alle er oppført på norske og noen på utenlandske scener. I 2007 ble stykket Mann uten ansikt oppført i Paris og ble utførlig og positivt anmeldt i fransk presse. I 2004 kom Lygre med novellesamlingen Tid inne, og for den ble han tildelt den ettertraktede Brageprisen. Også romanen Et siste ansikt (2006) ble en kritikersuksess.Dager under er antatt for oppførelse på Rogaland Teater høsten 2008.

Debattinnlegg sendes til [email protected] Stoff til personaliaseksjonen sendes til [email protected] 15.04.2020: Endret setning under bakgrunn for tiltakene til "Dersom man er i hjemmekarantene fordi noen i husstanden er syke med covid-19, varer hjemmekarantenen i minst 14 dager, men ikke lenger enn til den eller de som er syke er ferdig med sin tid i isolering." 13.04.2020: Omtale av "sannsynlig covid-19"-tilfelle innarbeidet i teksten. Information om allmänna Svenska helgdagar & röda dagar.

Når de gode hensiktene får gale konsekvenser, blir det skummelt og nervepirrende. Arne Lygres DAGER UNDER er en psykologisk teaterhtriller hvor vi stenges inne og må kjempe for å overleve.

RELATERTE BØKER