Bærboka

Bærboka - Kirsten Winge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsten Winge
DIMENSJON
10,80 MB
FILNAVN
Bærboka.pdf
ISBN
1664551759120

BESKRIVELSE

Bærboka inneholder alt det du trenger av kunnskap og inspirasjon for å kunne høste og ivareta alle våre bærslag på beste måte. Bær er rike på antioksidanter og svært sunne, ikke bare å spise, men også som motivasjon for mosjon i skog og mark. Boka bugner av gode tips om safting, sylting og andre konserveringsmetoder. Den har også hele 247 oppskrifter på hvordan du lager velsmakende retter og drikker av bærene. Hva med en enkel blåbærdram som en avslutning på høstens viltmiddag? Eller bringebæreddik til sommerens salater? Og hva med å prøve rognebærgelé til elgsteika neste gang, istedenfor rørte tyttebær? Boka tar for seg alle bær du finner i hager og ute i skog, mark og fjell. I tillegg til de vanlige sortene tar boka også for seg mindre vanlige bær, som hegg, krekling, kreker, teiebær og rypebær. Om forfatteren: Kirsten Winge er fra Trondheim og bosatt i Trysil. Hun er biolog, anerkjent villmarkskokk og kjent for å utgi gode kokebøker basert på råvarer fra naturens spiskammer. Hun har gitt ut flere kokebøker der viltkjøtt har vært tema og har også gitt ut bøker med fokus på bær. Ove Bergersen er bokas fotograf, fra Trondheim og bosatt på Ås. Han er biolog og seniorforsker på Bioforsk Jord og Miljø. Bergersen er medlem av Norske Naturfotografer, NN, og er særlig kjent for sine makrobilder av insekter og planter.

Den har også hele 247 oppskrifter på hvordan du lager ... Bærboka inneholder alt det du trenger av kunnskap og inspirasjon for å kunne høste og ivareta alle våre bærslag på beste måte. Bær er rike på antioksidanter og svært sunne, ikke bare å spise, men også som motivasjon for mosjon i skog og mark. Winge, Kirsten og Ove Bergersen: Bærboka.

- Et godt blåbærsyltetøy skal ha tilstrekkelig mengde bær til at du kjenner bærsmaken før sukkersmaken, mener Kirsten. Blogger, biolog, forfatter og villmarkskokk Kirsten Winge, fra Søre Osen, Trysil er årets vinner av Ingrid Espeli Hovigs Matkulturpris. - En vinner med stor bredde i sitt virke med naturens råvarer, sa landbruks- og matminister Sylvi Listhaug da hun delte ut prisen under årets Fagdag Norsk Mat i Oslo. Bærboka inneholder alt det du trenger av kunnskap og inspirasjon for å kunne høste og ivareta alle våre bærslag på beste måte.

RELATERTE BØKER