Bak glutenfritt

Bak glutenfritt - Karin Moberg, Oscar Målevik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Moberg, Oscar Målevik
DIMENSJON
12,78 MB
FILNAVN
Bak glutenfritt.pdf
ISBN
4304768370058

BESKRIVELSE

Stadig flere spiser glutenfritt. Enten fordi de har gluten- og/eller hveteallergi, eller fordi de ønsker å spise sunnere alternativer til hvetebakst. Og her er oppskrifter på blant annet brød, bagetter, knekkebrød, muffins, pai, boller, brownies, kaker og desserter som gjør det til en smakfull opplevelse å spise glutenfritt. Bokens vakre bilder og fine design gjør den også hyggelig å ha fremme på kjøkkenet.Forfatteren Karin Moberg har eksperimentert med glutenfrie oppskrifter i mange år, og driver et eget bakeri som kun selger glutenfritt bakverk. I denne boken har hun videreutviklet oppskrifter fra bakeriet, slik at du kan bake glutenfritt hjemme. Og disse bakverkene er så gode at de kan serveres til alle!

Mat, baking, brød og snacks ... Bak glutenfritt Karin Moberg, Oscar Målevik (Innbundet) Tips en venn 328 kr Antall . Kjøp.

Dette gjelder spesielt gjærbakst. Vær forberedt på at deigen blir mer klissete og dermed ikke alltid kan eltes for hånd på kjøkkenbenken.

RELATERTE BØKER