Aldri, aldri, aldri

Aldri, aldri, aldri - Linn Strømsborg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linn Strømsborg
DIMENSJON
7,51 MB
FILNAVN
Aldri, aldri, aldri.pdf
ISBN
7875104287180

BESKRIVELSE

Nominert til Bokhandlerprisen 2019«Jeg er 35 år gammel. Jeg vil ikke ha barn.Dette er ikke noe jeg snakker med andre om. Det er noe jeg skammer meg over, noe jeg unngår, går lange muntlige omveier rundt. Når vennene mine snakker om å få barn, bytter jeg samtaleemne. Jeg vil ikke være skråsikker eller bastant, for plutselig våkner jeg en dag og har blitt en av dem, en vanlig kvinne i 30-åra som vil bli gravid, som vil stifte familie, som vil utvide livet mitt, kroppen min, hjertet mitt, til å romme flere enn meg selv. Det er lov å ombestemme seg.»Hovedpersonen i Linn Strømsborgs roman «Aldri, aldri, aldri» har aldri ønsket seg barn. Hun har vært samboer med Philip i åtte år, og de har vært enige om at de ikke skal ha barn - helt til nå. For kanskje vil Philip allikevel bli pappa? Og mens hennes to beste venner venter sitt første barn, og moren hennes stadig maser om barnebarn, og hverdagen renner over av småbarnsforeldre og fødsler og andres tidsklemmer, så står hun støtt i livet sitt og valget sitt om å ikke ville ha barn.Aldri, aldri, aldri er en roman om hvorfor vi får barn, og hvorfor vi ikke får barn. Det er historien om å velge noe annet enn det som forventes av en, men samtidig bare ønske seg et vanlig liv.

- Vi er aldri på offensiven, og kjemper hele tiden en forsvarskamp, sier den erfarne kirurgen til TV 2. Aldri alene. Aldri alene er trosopplæringsmateriell for tweens, utarbeidet av Søndagsskolen Norge, Acta - barn og unge i Normisjon og NLM ung.

Jeg fikk aldri følelsen at de var redde for meg, sa han. Drøyt ti år etter de angivelige overgrepene kom politiet på sporet av mannen da de avdekket chatter der han beskrev overgrep mot barn.

RELATERTE BØKER