Sansen for det hellige

Sansen for det hellige - Gunn Heidi Dybdahl, Cecilie Bakkene Pedersen, Ragnhild Halle | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Heidi Dybdahl, Cecilie Bakkene Pedersen, Ragnhild Halle
DIMENSJON
10,96 MB
FILNAVN
Sansen for det hellige.pdf
ISBN
2155285600171

BESKRIVELSE

Hvordan forvalter vi de store skattene som hvert kirkerom er, med sine særpreg i utforming og utsmykning? Hvordan kan vi oppdage og erfare kirkerommet på en ny måte, med alle sanser? I tillegg til å være en metodebok for kirkelige ansatte og frivillige, kan den også brukes til personlig inspirasjon. På denne måten er det en ganske banebrytende bok som kan inspirere både gjennom bilder, øvelser, design og artikler.

Dette gjør «Sansen for det hellige» unik og banebrytende. JAKTEN pÅ DET HELLIGE Det jeg liker aller best med kirken er at det ikke er noen klokke der. At den er tidløs.

10. april 2018 · Forrige uke lanserte vi den allerede populære boken Sansen for det hellige! Les mer og se hele reportasjen fra TV-vest på våre nettsider! Sansen for det hellige : oppdag kirkerommet med alle sanser Gunn Heidi Dybdahl Boklansering: Sansen for det hellige i Stavanger, St.

RELATERTE BØKER