Råtne Trondheim

Råtne Trondheim - Snorre Vikdal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Snorre Vikdal
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Råtne Trondheim.pdf
ISBN
3504908380478

BESKRIVELSE

Skal man vaske en trapp må man starte øverst. Råtne Trondheim er historien om mange års ukultur og kameraderi i Trondheims politiske miljø, med mange avsløringer rundt ordfører Rita Ottervik. Andre sentrale politikere i boken er Rune Olsø og Ola Borten Moe. I bakgrunnen troner Trond Giske og hans mektige nettverk. Samtidig er det historien om hvordan politikerne beskytter hverandre og kontrollmekanismene er satt ut av spill. Og om lokalpressens manglende evne og vilje til å følge opp de grove overtrampene.

juni var smittet av koronavirus. Det ble tatt 106 prøver.

538 likes. Boken «Råtne Trondheim» dokumenterer mange års ukultur og kameraderi i Trondheims-politikken med avsløringer rundt ordfører Rita Ottervik, Olsø og... Råtne Trondheim, Trondheim, Norway.

RELATERTE BØKER