Oppdrag på Det joniske hav

Oppdrag på Det joniske hav - Patrick O'Brian | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patrick O'Brian
DIMENSJON
9,93 MB
FILNAVN
Oppdrag på Det joniske hav.pdf
ISBN
8671011993322

BESKRIVELSE

Nå foreligger åttende bind i Patrick O.Brians verdensberømte romanserie om den temperamentsfulle kapteinen Jack Aubrey som seiler i Nelsons flåte, og Stephen Maturin, skipslegen som også arbeider for britisk etterretning. I denne romanen vender de tilbake til de havområdene der de seilte ut som skipskamerater for første gang. Men nå er Jack kommandørkaptein for et krigsskip som er sendt ut for å forsterke skadronen som holder blokaden av Toulon, og dette er en lengre, hardere, kaldere krig enn de dristige frigattkampene i hans yngre år. Og plutselig skjer det noe som fører ham og Stephen til et oppdrag nær de greske øyene. All hans gamle sjømannskunnskap, hans legendariske hell når han slåss mot alle odds, kommer strålende til sin rett. Et voldsomt sjøslag avslutter romanen.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Oppdrag på Det joniske hav er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Patrick O'Brian Patrick O'Brian 08/27/2010.

Vis info om boka Skjul info om boka. Utgitt: 2013 ... Kjøp 'Oppdrag på Det joniske hav' av Patrick O'Brian fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER